این سایت متعلق به فدراسیون تکواندو جمهوری اسلامی ایران می باشد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون تکواندو، مجمع اتخاباتی هیات تکواندو استان اردبیل امروز سه شنبه 22 خردادماه به ریاست هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو،محمدعلی پهناور مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل، سید حسین عباسی رئیس امور استان ها و مجامع فدراسیون و با حضور اعضای مجمع در مجتمع آموزشی ورزشی رضازاده اردبیل برگزار شد.
در این دوره از مجمع انتخاباتی، اسماعیل لطفعلیزاده، حبیب زندی و تورج خوشروزی نامزدهای ریاست هیأت تکواندو استان اردبیل بودند و نهایتا تورج خوشروزی با ۳۱ رای از ۳۳ رای به عنوان رئیس هیات تکواندو استان اردبیل به مدت ۴ سال انتخاب شد. دو عضو صاحب رای از ۳۳ عضو غایب بودند ، لطفعلی زاده انصراف داد و حبیب زندی در مجمع غایب بود.
محمدعلی پهناور مدیر کل ورزش و جوانان استان اردبیل در پایان مجمع به شهدای خدمت اشاره کرد و گفت: منتخب مجمع همانند شهدای خدمت در راه اعتلای تکواندو استان بکوشد. استاندار و نمایندگان اردبیل در مجلس ظرفیت های خوبی برای ارتقای ورزش استان هستند. امیدوارم ساعی و مجموعه فدراسیون تکواندو در کنار اهالی دلسوز این رشته ورزشی در توسعه این رشته به ویژه در اردبیل موفق باشند.
هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو نیز عنوان کرد: تکواندو اردبیل بعد از فوتبال پرطرفدارترین ورزش در استان اردبیل است و این جای خوشحالی دارد. گفتنی است پیشکسوتان مهمترین عامل ارتقای تکواندو هستند و مانند گنجینه ای درخشان بر تارک ورزش بشمار می روند و قطعا از ایشان بهره خواهیم برد.
اخبار ، تصاویر ، ویدئو و اطلاعیه های ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید