سایت رسمی فدراسیون تکواندو ج.ا.ایران

این سایت متعلق به فدراسیون تکواندو جمهوری اسلامی ایران می باشد.

حقوق خبری و تصویری سایت
  • کلیه حقوق خبری و تصویری سایت متعلق به فدراسیون تکواندو جمهوری اسلامی ایران می باشد.
اطلاعات تماس
    آدرس: تهران - خيابان شريعتي - خيابان شهيد ميرزاپور (خيابان سهيل سابق) كوچه شهید طاهری - روبروي مجتمع مسكوني سبحان - فدراسيون تكواندو جمهوري اسلامي ايران
    کدپستی: 1931735593

    تلفن : 22242441
    تلفن : 22242442
    تلفن : 22242443

ساعی: بزرگان تکواندو در کنار ما باشند/ بازی های آسیایی ناگویا هدف اصلی ما خواهد بود

رئیس فدراسیون تکواندو گفت: از همه بزرگان تکواندو نیز، مثل همیشه، درخواست دارم که همراه ما باشند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون تکواندو، هادی ساعی روز دوشنبه 21 اردیبهشت ماه  پس از انتخاب به عنوان رییس فدراسیون تکواندو در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: باز هم لطف خانواده بزرگ تکواندو شامل حالم شد و این مسئولیت سخت و سنگین را بر دوش من گذاشتند. امیدوارم بتوانم پاسخگوی محبت و اعتمادی باشم که خانواده تکواندو همچنان به بنده دارند. از همه بزرگان تکواندو نیز، مثل همیشه، درخواست دارم که همراه ما باشند، کمک کنند و بتوانیم با کمک این عزیزان، تکواندو را در این مسیر رو به جلو و موفقیت هدایت کنیم.

وی در مورد اعتراض کاندیدها گفت: من هیچ واکنشی ندارم. معمولاً انتخابات همین‌گونه است و کسانی که بازنده هستند، دنبال بهانه می‌گردند.

ساعی در خصوص برنامه‌های خود برای تکرار موفقیت‌های المپیک قبل، اظهار کرد: بازی‌های آسیایی ناگویا برای ما بسیار مهم است و پس از آن، المپیک مهم‌ترین رویداد خواهد بود. برای هر دو رویداد برنامه داریم. البته درست است که مقداری از برنامه‌های اردوها و تمرینات عقب ماندیم. شرایط جنگی و همچنین دوره سرپرستی باعث شد بچه‌ها نتوانند به مسابقات اعزام شوند. تورنمنت فجیره را در بخش مردان از دست دادیم و متأسفانه یک رویداد بسیار بزرگ و مهم برای کسب سهمیه المپیک را نیز از دست دادیم؛ مسابقات گرندپری ایتالیا که ۶۰ امتیاز برای ما داشت و متأسفانه ثبت‌نام در آن انجام نشد.

ساعی ادامه داد: شش نفر از ورزشکاران ما که می‌توانستند در این میدان حضور داشته باشند، این فرصت را از دست دادند. این مسائل کار ما را سخت‌تر می‌کند. هم در مسابقات قهرمانی آسیا که هفته آینده در پیش داریم و هم در ادامه مسیر. مسابقات قهرمانی آسیا، کسب سهمیه بازی‌های ناگویا را به همراه دارد و پس از آن نیز مسابقات ناگویا برگزار می‌شود که برای کشور، برای خود ما و برای کاروان ورزشی ایران بسیار مهم است. نتایجی که در این رویدادها کسب می‌کنیم، باعث ورود ورزشکاران ما به مسابقات گرندپری و در نهایت المپیک خواهد شد.

ساعی در خصوص احتمال حضور یوسف کرمی در کادر فنی تیم ملی، گفت: یوسف کرمی همیشه لطف داشته‌ است. دوست خوب من و قهرمان بزرگ ما است و هم شایستگی قهرمانی و هم شایسته است که در مباحث فنی و حتی مدیریتی به ما کمک کند. کرمی همیشه در کنار ما بوده‌ و حتی زمانی که در ایران حضور نداشتند، در کمیته فنی به ما کمک می‌کرد. او همواره یکی از گزینه‌های خوب ما بوده‌ و بارها نامش در کمیته فنی مطرح شده، اما به دلیل اینکه در کشور پاکستان سرمربی بود، شرایط حضور مهیا نبود.

وی افزود: قرار است برای مسابقات قهرمانی آسیا، با وجود اینکه می‌گفت کنار تیم نبوده‌، دوباره به تیم ملحق شود و در کنار تیم پاکستان حضور داشته باشد. مطمئناً ما باید از ظرفیتش استفاده کنیم. او همیشه جزو گزینه‌های ما بوده‌ و به او نیاز داریم. کمتر کسی را داریم که به‌ویژه با تجربه‌ای که طی چهار، پنج سال حضور در پاکستان به دست آورده، بتواند این‌گونه به ما کمک کند. همین موضوع درباره تاجیک نیز صدق می‌کند. ما حتماً از ظرفیت نیروهایی که داریم استفاده خواهیم کرد.

وی گفت: تاجیک چندین سال است در کنار تیم‌های ملی حضور دارد. حتی او را به کشور تونس اعزام کردیم تا سرمربی تیم ملی تونس شود و تقریباً همه شرایط نیز فراهم شده بود اما به دلیل انتخابات فدراسیون آن کشور و تغییر رئیس فدراسیون، متأسفانه قرارداد نهایی امضا نشد.

او در مورد بازگشت مجید افلاکی گفت: این موضوع را بررسی خواهیم کرد.

فدراسیون تکواندو در شبکه های اجتماعی

اخبار ، تصاویر ، ویدئو و اطلاعیه های ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

پیوندهای مهم


لیست داروهای ممنوعه 2020

مشاهده

قوانین ، ثبت علامت تجاری

مشاهده

پایگاه خبری شهدای تکواندو

مشاهده

بانک اطلاعات فدراسیون

مشاهده

جشنواره شهید رجایی

مشاهده

تقویم ورزشی سال 1403

مشاهده