آغاز ارسال ویدئو‌های مرحله نیمه نهایی مسابقات غیرحضوری پومسه+اعلام فرم های اجرایی

پومسه‌روهایی که موفق شدند به مرحله نیمه نهایی نخستین دوره از مسابقات غیرحضوری پومسه راه پیدا کنند، می‌توانند تا ساعت 18 روز سه شنبه - 6 خردادماه نسبت به ارسال ویدئوهای خود اقدام نمایند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون تکواندو، نخستین دوره مسابقات آزاد غیرحضوری پومسه کشوری با عنوان "جام بزرگ مهربانی" در دو گروه مردان و زنان با حضور 800 شرکت کننده در یازده رده سنی و رقابت‌های روسا، دبیران و نایب رییسان هیات های استانی در حال برگزاری است.

مسابقات در سه مرحله مقدماتی، نیمه نهایی و فینال پیگیری خواهد شد که مرحله مقدماتی این رقابت‌ها به پایان رسید و پومسه‌روهای راه یافته به مرحله نیمه‌نهایی مشخص و معرفی شدند.

پومسه‌روهایی که موفق شدند به مرحله نیمه‌نهایی راه پیدا کنند و همچنین روسا، دبیران و نایب رییسان هیات های استانی می‌توانند تا ساعت 18 روز سه شنبه - 6 خردادماه ویدئوهای اجرای فرم خود را از طریق لینک زیر ارسال نمایند.

لینک ارسال ویدئو

نفرات اول و دوم این رقابت‌ها مجوز حضور در مسابقه ورود به اردوی تیم ملی را دریافت می‌کنند و به مقام های اول تا سوم مشترک نیز حکم، مدال قهرمانی و جوایز ارزنده دیگری اهدا خواهد شد.

این مسابقات در راستای اجرایی کردن طرح پویش "دست‌هایی خدایی" برگزار و تمامی درآمد حاصله از این رقابت‌ها صرف خانواده های تکواندوکار آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا می شود.

در رده کمربندی قرمز به بالا، رده های سنی کمتر از 12 سال، 12 تا 14 سال، 15 تا 17 سال، 18 تا 30 سال، 31 تا 40 سال، 41 تا 50 سال، 51 تا 60 سال، 61 تا 65 سال و بالای 65 سال به اجرای فرم می‌پردازند و در رده کمربندی زرد تا آبی شرکت کنندگان در رده های سنی کمتر از 10 سال و 10 تا 14 سال رقابت خواهند کرد.

هر رده سنی باید ویدئو فرم‌های مشخص شده زیر را ارسال نماید:

کمربند زرد تا آبی///

رده سنی کمتر از 10 سال: فرم 5

رده سنی 10 تا 14 سال: فرم 5

کمربند قرمز به بالا///

رده سنی کمتر از 12 سال: فرم 6

رده سنی 12 تا 14 سال: فرم 7

رده سنی 15 تا 17 سال: فرم 8

رده سنی 18 تا 30 سال: فرم کوم کانگ

رده سنی 31 تا 40 سال: فرم ته بک

رده‌سنی  51 تا 60 سال: فرم شیب جین

روسا، دبیران و نایب ریسان هیات های استانی: فرم کوریو

گفتنی است؛ می‌توانید اطلاعات تکمیلی، مشخصات و نحوه ضبط ویدئوها و نکات مهمی که باید رعایت شود را در بخشنامه ارسالی مشاهده کنید.

  • 16:50
  • 1399/03/04
  • 42213